Λατινική Ονομασία:  Euterpe oleracea

Προέλευση:  Βραζιλία

Ιδιότητες: Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος ενώ δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες  που προκαλούν  γήρανση .

Το αντιοξειδωτικό, αναζωογονητικό και ενυδατικό οργανικό  acai είναι μια πραγματική ομορφιά του Αμαζονίου. Εξάγεται από τα μικρά μούρα που φύονται σε ψηλούς και λεπτούς φοίνικες acai οι οποίοι ευδοκιμούν στις κοίτες των ποταμών και στους παραποτάμους του Αμαζονίου, στα τροπικά δάση της Βραζιλίας.


Το δυνατό αυτό έλαιο εξάγεται από τα τσαμπιά των μούρων μέσα στην καρδιά του τροπικού δάσους. Από την επεξεργασία  της συγκομιδής, η Neal’s Yard Remedies συνεισφέρει στις τοπικές κοινωνίες των οποίων η κύρια πηγή εισοδήματος προέρχεται από τα δάση ενώ παράλληλα αιχμαλωτίζονται όλες οι ευεργετικές ιδιότητες  των φρέσκων μούρων.

Στη Βραζιλία οι ντόπιοι χρησιμοποιούν τα μούρα acai ως μέσο φυσικής θεραπείας εδώ και αιώνες. Η ποσότητα των αντιοξειδωτικών που περιέχουν αυτά τα μικρά μούρα είναι τεράστια και γι'αυτό έχουν αρχίζει να γίνονται δημοφιλή και στον υπόλοιπο κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Power Berry Daily Moisture, Power Berry Facial Wash, Power Berry Facial Mask, Rose Enriching Shampoo